16 janar, 2021 – Sot në zyrën e Komisionit të futsallit në prezencë të kryetarit dhe të komisarit të garave është bërë tërheqja shortit për rrethin e parë të Kupës së Kosovës. Në këtë rreth të garave marrin pjesë vetëm ekipet e Ligës së Parë, derisa ndeshjet do të zhvillohen më datë 5/7 shkurt.

Rreth i parë
FC Vjeshta-FC Obiliqi
FC Fidacom-FC Rahoveci 2019
FC Vitia-FC Kastrioti
FC Vjosa-FC Perlepnica
KFS Rahoveci-FC Mitrovica
FC F.Vraniqi-FC Jetoni
FC Albaniku-FC Varoshi