17 nëntor, 2023 – Sot në lokalet e Federatës së Futbollit të Kosovës në prani të përfaqësuesve të klubeve, u bë tërheqja e shortit për rrethin e parë të Kupës së Kosovës në futboll. Ndeshjet e këtij rrethit zhvillohen të mërkurën më 22 nëntor nga ora 13:00, ndërkohë që sipas shortit takohen:
Istogu 03 – Behar dhe KEK-u – Dardania.
Dy skuadrat fituese kalojnë në rrethin e dytë ku i presin skuadrat e Superligës dhe Ligës së Parë.