shortiikupes
28 tetor, 2016 – Sot  u bë hedhja e shortit për rrethin e tretë të garave për Digitalb Kupën e Kosovës, nën drejtimin e Ismet Ahemtit, kryetari i Komisionit të Garave, Sahit Kelmendit, anëtar dhe Agron Shoshollit administrator. Kryetari i Komisionit, Ismet Ahmeti duke u dëshiruar suksese përfaqësuesve të klubeve pjesëmarrëse u bëri thirrje për gara korrekte e frymë sportive duke qenë gjithmonë në funksion të futbollit si gara më masvie.
Ndeshjet për rrethin e tretë do të zhvillohen më 9 nëntor (e mërkurë) në orën 13.00.
Digitalb Kupa e Kosovës – Rrethi i tretë
Flamurtari – Australia
Arbëria – Lugu i Baranit
Bashkimi (K) – Besa Irzniq
Vushtrria – Vllaznia (P)
KEK-u – Ulpiana
Lepenci – Vëllaznimi
2 Korriku – Istogu
Fushë Kosova – Dukagjini
foto-2-7