2 nëntor, 2018 – Është tërhequr shorti për kualifikimet e grup-moshës U19 në futsall të vlefshme për Kampionatin Evropian 2019. Në short kanë marrë pjesë anëtari i KE të FFK-së, Iljaz Mjaku dhe menaxheri i futsallit Rinor Havolli. Kosova u përfshi në grupin B, ku do të marrin pjesë edhe Suedia, Qipro dhe San Marino, ndërsa ndeshjet kualifikuese do të zhvillohen prej 21 deri më 26 janar 2019. Vendi i zhvillimit të këtyre ndeshjeve do të dihet më 8 nëntor.