7 dhjetor, 2021 – Sot në prani të Komisionit të Garave është bërë tërheqja e shortit për rrethin e 1/8 së finales së Kupës së Kosovës në futboll. Fillimisht përfaqësuesit e klubeve në emër të presidentit Ademi dhe KE të FFK-së i përshëndeti kryetari i KG-së, Abdyl Bellopoja, i cili njëherësh i njoftojë ata edhe me detajet e shortit. Pas tërheqjes së goglave u përcaktuan edhe çiftet e këtij rrethi, i cili sjellë përballje mjaft interesante, ku veçohen ato ndërmjet skuadrave elitare, Prishtina-Drenica, Gjilani-Dukagjini dhe Ballkani-Malisheva.

Çiftet komplete të 1/8 së finales
Gjilani – Dukagjini
Ulpiana – Arbëria
Ferizaj – Llapi
Prishtina – Drenica
Ballkani – Malisheva
Onix – KEK-u
Fushë Kosova – Drita
2 Korriku – Ramiz Sadiku