31 korrik, 2019 – Sot në selinë e FFK-së, në praninë e zëvendëssekretarit të përgjithshëm, Arianit Ahmeti, kryetarit të Komisionit të Garave, Abdyl Bellopoja, administratorit të Superligës, Agron Shosholli dhe përfaqësuesve të klubeve është bërë tërheqja e shortit për kampionatin e ri, i cili do të nisë më 17 gusht. Fillimisht të përfaqësuesit e klubeve i përshëndeti zv/sekretari Ahmeti, duke iu dëshiruar suksese dhe lojëra korrekte në edicionin e ri, derisa më pas u bë tërheqja e shortit, në bazë të të cilit doli ky kalendar i garave:

Java 1
Drita-Ferizaj
Flamurtari-Prishtina
Dukagjini-Ballkani
Feronikeli-Drenica
Llapi-Vushtrria
Trepça’89-Gjilani

Java 2
Ferizaj-Gjilani
Vushtrria-Trepça’89
Drenica-Llapi
Ballkani-Feronikeli
Prishtina-Dukagjini
Drita-Flamurtari

Java 3
Flamurtari-Ferizaj
Dukagjini-Drita
Feronikeli-Prishtina
Llapi-Ballkani
Trepça’89-Drenica
Gjilani-Vushtrria

Java 4
Ferizaj-Vushtrria
Drenica-Gjilani
Ballkani-Trepça’89
Prishtina-Llapi
Drita-Feronikeli
Flamurtari-Dukagjini

Java 5
Dukagjini-Ferizaj
Feronikeli-Flamurtari
Llapi-Drita
Trepça’89-Prishtina
Gjilani-Ballkani
Vushtrria-Drenica

Java 6
Ferizaj-Drenica
Ballkani-Vushtrria
Prishtina-Gjilani
Drita-Trepça’89
Flamurtari-Llapi
Dukagjini-Feronikeli

Java 7
Feronikeli-Ferizaj
Llapi-Dukagjini
Trepça’89-Flamurtari
Gjilani-Drita
Vushtrria-Prishtina
Drenica-Ballkani

Java 8
Ferizaj-Ballkani
Prishtina-Drenica
Drita-Vushtrria
Flamurtari- Gjilani
Dukagjini-Trepça’89
Feronikeli- Llapi

Java 9
Llapi-Ferizaj
Trepça’89-Feronikeli
Gjilani-Dukagjini
Vushtrria-Flamurtari
Drenica-Drita
Ballkani- Prishtina

Java 10
Ferizaj-Prishtina
Drita-Ballkani
Flamurtari- Drenica
Dukagjini-Vushtrria
Feronikeli-Gjilani
Llapi-Trepça’89

Java 11
Trepça’89-Ferizaj
Gjilani-Llapi
Vushtrria-Feronikeli
Drenica-Dukagjini
Ballkani-Flamurtari
Prishtina-Drita