12 tetor, 2022 – Gjatë kësaj mesjave janë zhvilluar ndeshjet e rrethit të parë të Kupës së Kosovës. Në këtë rreth janë paraqitur 10 ekipe nga Liga e Dytë dhe e Tretë. Kalimin në rrethin e ardhshëm e kanë siguruar KEK-u, Opoja, Prizreni, Behar dhe Shkëndija.

Rezultatet
Sharri – KEK-u 1:2
Arbana – Opoja 1:3
Kosova VR – Prizreni 2:3
Fortuna 2022 – Behar 2:2 (4:5 pas penalltive)
Shkëndija – Vitia 3:0