27 dhjetor, 2017 – Faqja zyrtare e UEFA-s i ka kushtuar një artikull të posaçëm Konferencës së parë për anti-doping që u mbajt në muajin e kaluar në organizim të FFK-së në bashkëpunim me UEFA–n dhe nën përkujdesje të ekipit mjekësor të Kombëtares A të Kosovës.
Për më shumë klikoni në linkun e mëposhtëm
https://www.uefa.com/insideuefa/