Të nderuar, drejtues të klubeve, trajnerë, futbollistë, gjyqtarë, tifozë, gazetarë sportivë dhe qytetarë të Republikës së Kosovës të besimit të krishterë!

Me rastin e festës së Krishtlindjes, kam nderin dhe kënaqësinë që në emrin tim dhe KE të FFK-së të ju uroj përzemërsisht këtë festë juve dhe familjeve tuaja.

Uroj që kjo festë të ju gjej të bashkuar, me shëndet, harmoni dhe dashuri.

Zoti ju dhuroftë mbarësi dhe mirësi!

Me respekt
Agim Ademi, president i FFK-së