Të nderuar, drejtues të klubeve, trajnerë, futbollistë, gjyqtarë, tifozë, gazetarë sportivë, qytetarë të Republikës së Kosovës të besimit të krishterë!

Me rastin e festës së Krishtlindjes, kam kënaqësinë që në emrin tim dhe KE të FFK-së të ju uroj përzemërsisht këtë festë juve dhe familjeve tuaja.

Uroj që kjo festë përkundër rrethanave të vështira dhe sfiduese si pasojë e pandemisë por edhe krizës energjetike, të ju gjej në rrethin e ngushtë familjar dhe të ju sjellë shëndet, begati, harmoni dhe dashuri.

Zoti ju dhuroftë mbarësi dhe mirësi!

Me respekt,
Agim Ademi, president i FFK-së