Të nderuar!
Drejtues të klubeve, trajnerë, futbollistë, adhurues, gazetarë sportivë dhe qytetarë të Republikës së Kosovës!
Me rastin e festës së Kurban Bajramit, kam nderin dhe kënaqësinë që në emrin tim dhe KE të FFK-së të ju urojë përzemërsisht këtë festë juve dhe familjeve tuaja. Urojë që Kurban-Bajrami, të ju gjejë të bashkuar me shëndet dhe që sa më shumë të mbretërojë solidariteti, respekti dhe dashuria ndaj njerëzve, mbi te gjitha, sakrifica për të mirën.
Me respekt
Agim Ademi, president i FFK-së