ffk-llogofinKomisari i Garave i Ligës së Parë, në cilësi të udhëheqësit të garave në Ligën e Parë të Kosovës në futboll,
më datën 2.05.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 24-të – Liga e Parë (kategoria
e Seniorëve) të vlefshme për Kampionatin 2013/14, – pasi ka shqyrtuar dhe regjistruar të gjitha ndeshjet
e Javës së 24 i është ofruar edhe inçizimi televiziv i ndeshjes BALLKANI-2 KORRIKU, e zhvilluar në Suharekë,
lidhur më sjelljet e KF “Ballkani” por edhe lojtarëve të këtij Klubi,andaj bazuar në dispozitat e Rregullores
Disiplinore, në bazë të autorizimeve që ka, mori,
V E N D I M
– Që të inicoi procedurën disciplinore ndaj :
1.Lojtarit të KF “Ballkani” Ilir MORINA, me nr.licence 22 dhe libreze 4306 (motivi: shkelje e
lojtarit të KF “2.Korriku” në gjoks në minutën 89 të rrjedhës së ndeshjës, bazuar në inçizimin
televiziv të ndeshjës Ballkani-2.Korriku (Java e 24-të) e zhvilluar në Suharekë,
2.Lojtarit të KF “Ballkani” Ilir ALIJAJ, me nr.licence 5 dhe libreze 10210 (motivi: kapje për
fyti lojtarit të KF “2.Korriku” dhe përplasje për toke minutën 89 të rrjedhës së ndeshjës,
bazuar në inçizimin televiziv të ndeshjës Ballkani-2.Korriku (Java e 24-të) e zhvilluar në Suharekë,
 
Prishtinë.02.05.2014 KOMISARI I GARAVE
Ligës së Parë