ffk-llogofin

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për

 

INICIM të  PROCËDURËS DISCIPLINORË  ndaj:
 
1.Lojtarit të KF “FERONIKELI”, LULZIM DOSHLAKU , më nr.licence, 8 dhë libreze 5639, për shkak të ndëshkimit më karton të kuq,pas 2 të verdhëve,  (motivi:-sjëlljë josportivë pas largimit nga fusha afër tavolinës së vëzhguësit godet topin rezervë në drëjtim të pankinës vedase dhë fyenë përsonat zyrtar të ndeshjës si dhe  personat zyrtar të klubit vëndasë ),- në ndëshjën PRISHTINA-FERONIKELI, (Java e 4të Raiffaisen Superligëssë Kosovës.
2.Kryetrajnerit KF “DRENICES”, TAHIR LUSHTAKU, me nr.licence 111, (motivi: sjellje josportive drejtuar referit kryesorë te ndeshjës sipas raportit të referit kryesor të ndeshjes Trepça 89-Drenica,(Java e 4të e Raiffaisen Superligës së Kosovës.
3.Lojtarit të KF “LLAM-KOSOVA”, ALBAN DRAGUSHA,me nr.licence28, dhe librezë5681,për shkak të ndëshkimit me karton të kuq (motivi: Tërhekje për fanele si lojtar fundor lojtarin vendas.
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala ë pakënaqur ka të drëjtë ankësë në afatin prëj 3 (tri) ditëvë, nga dita ë pranimit të Vëndimit, Organit të shkallës së dytë (Komisionit për ankësa,  sipas procëdurës së paraparë  më Propozicionë ë Rrëgullorë të FFK-së).
 
Publikimi bëhët në faqën zyrtarë të FFK-së, Ëkspëdimi më BULËTININ ZYRTAR  Nr.3 i dt.05/09.2014.
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së Parë
Ismet Ahmeti,d.v.