INICIM I PROCEDURËS DISCIPLINORE 
 
1.Ndaj  lojtarit te KF “ Trepça-89 “ Arber Potoku me nr lic 13 dhe nr lib 99/ M K.Kuq (motivi- pas barazimit te rezultatit ne shenje gezimi shqelmon koven me uje per ferskim te lojtarve dhe godet  nje  gazetare) sipas raportit te vezhguesit dhe referit te ndeshjes   Finale te “Digitalb” Kupes  .
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë  me Propozicionë e  Rregullore  të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR  Nr.27 i dt.17.06.2015

FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS

Komisari i garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së  1-rë
Ismet Ahmeti,d.v.