Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Bekim Behrami – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 27.10.2021 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 11-të të BKT Superligës dhe xhiros së 10-të të VIVA FRESH Ligës së Parë Grupi A dhe Grupi B, edicioni 2021-2022. Pas verifikimit komplet të materialit të siguruar nga zyrtarët e ndeshjeve dhe incizimeve televizive gjeti prova për

Hapje të procedurës disiplinore ndaj:

Kryetrajnerit të FC ”Llapi” Tahir Batatina me nr ID.001144M77. Pas përfundimit të ndeshjes Llapi- Drita në prononcim për media akuzon gjyqtarët e ndeshjes në krye me Genc Nuzën për ndikim në rezultat dhe se ja dhuruan pikët FC ”Drita”. Sipas xhirimit TV. Bazuar në nenin 32 paragrafi 1 të Rregullores disiplinore kërkohet deklaratë shtesë nga kryetrajneri i FC ”Llapi” Tahir Batatina. Afati datë 29.10.2021 ora 13:00.

KËSHILLA JURIDIKE
Pala e pakënaqur në këtë vendim ka të drejtë në ushtrimin e ankesës drejtuar Komisionit Disiplinor të shkallës së dytë – Komisionit për Ankesa në afatin kohor prej; 3 (tri) ditësh nga data e sjelljes së këtij vendimi; datë 27.10.2021, respektivisht publikimit në faqen zyrtare të Federatës së Futbollit të Kosovës. Ankesa e ushtruar nga ana e palës së ankimuar nuk e ndalon ekzekutimin e vendimit.

Prishtinë, datë 27.10.2021
Komisioni disiplinor; shkalla e parë,
Kryetar: Metë Çeku