Komisioni i futsallit në përbërje Rasim Gimolli kryetar, Agimi Avdyli, anëtar dhe Arben Zhjeqi,anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 02.12.2020 shqyrtoi procedurën e iniciuar nga Komisari i Garave për  FC PRIZRENI nga Prizreni dhe më këtë rast mori këtë vendim:

FC Prizreni nga Prizreni në procedurë të hapur nga mbledhja e kaluar, për shkak të mos udhëtimit për t’i zhvilluar ndeshjet: java e dytë (2)  Fc Liburni vs Fc Prizreni dhe java e tetë (8)

Fc Peja F vs Fc Prizreni, përjashtohet nga garat e mëtutjeshme, duke u bazuar në propozicionet e garave në futsall neni 31, si dhe  rregullorja disiplinore 2020, II/7 neni 56.