INICIM TË PROCEDURËS DISCIPLINORE :
1. Ndaj lojtarit te Kf “ Drenica ” Shkelzen Lushtaku me nr lic 17 dhe nr lib 8563 K.Kuq (motivi – nderhyrje e ashper dhe brutale ndaj lojtarit kundershtare me nr 6 ne ndeshjen Kf Drenica – Kf Istogu )sipas raportit te vezhguesit
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë me Propozicionë e Rregullore të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR Nr.18 i dt.12.05.2015
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së 1-rë
Ismet Ahmeti,d.v.
 
INICIM TË PROCEDURËS DISCIPLINORE:
1.Ndaj ndimestrajnerit te Kf “F-Kosova” Besim Gjyrevci me nr lib 218 (motivi –largim nga bankina fyerje dhe sharje ndaj asistentit Jakup Gashi ne ndeshjen Kf Dukagjini – Kf F-Kosova e zhvilluar ne Kline me dt 10.06.2015) sipas rapotiti te referit.
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë me Propozicionë e Rregullore të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR Nr19. 12.05.2015.
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së 1-rë
Ismet Ahmeti,d.v.