ffk-llogofinINICIM I PROCEDURËS DISCIPLINORE:
1.Ndaj lojtarit të KF “Hajvalia”, Liridon Leci me nr licence 13 dhe nr libreze 3984 Karton i Kuq (motivi – sjellje jo sportive ofendim fyerje dhe sharje drejtuar referit anesor Jakup Musolli dhe referit kryesor Besfort Kasumi në ndeshjen Besa- Hajvalia ) sipas raportit të vëzhguesit dhe referit kryesor të ndeshjes.
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dytë (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë me Propozicione e Rregullore të FFK-së).
 
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR Nr.20 i dt.19.05.2015
 
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i Garave i Raiffeisen Superligës dhe Ligës së Parë
Ismet Ahmeti,d.v.
 
INICIM TË PROCEDURËS DISCIPLINORE:
 
1.Ndaj KF “Vllaznia (P) ” (motivi –lëshime në organizimin e ndeshjes ku ka pasur persona të pa autorizuara brenda rrethojave të stadiumit ) sipas raportit të vëzhguesit.
2. Ndaj KF “Fushë Kosova” (motivi- goditje me fishekzjarr i asistentit të dytë ku edhe është zbrazur tribuna) sipas raportit të vëzhguesit.
3.Ndaj ndimës trajnerit të KF ”Fushë Kosova” Besim Gjyrevci me nr lib 218 (motivi-edhe pse ishte i pezulluar ka hyrë në fushë dhe në zhveshtore nuk respekton vendimin e Komisionit Disiplinor).
 
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë me Propozicione e Rregullore të FFK-së).
 
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR Nr19. 12.05.2015.
 
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i Garave i Raiffeisen Superligës dhe Ligës së Parë
Ismet Ahmeti,d.v.