INICIME TË PROCEDURËS DISCIPLINORE:
 
1.Ndaj kryetrajnerit te Kf “Feronikeli” Gani Sejdiu me nr lic 116 (motivi-pas perfundimit te ndeshjes fyerje  ndaj kryetrajnerit musafir ) sipas raportit te vezhguesit
2.Ndaj kryetrajnerit te Kf “Drenica” Tahir Lushtaku me nr lic 111 (motivi- fyerje dhe sharje drejtuar kryetrajnerit vendas pas perfundimit te ndeshjes ) sipas raportit te vezhguesit
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë  me Propozicionë e  Rregullore  të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR  Nr.21 i dt.21.05.2015
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i garave të Raiffëisën Supërligës dhë Ligës së  1- re
Ismet Ahmeti,d.v.