INICIME TË PROCEDURËS DISCIPLINORE:


1.
Ndaj lojtarit te KF “Besa” Florent Papuqi me nr lib 2148 dhe nr lic 13K.Kuq (motivi-reagim i ashper ndaj vendimit referit kryesore pas marjes se kartonit te verdhe)sipas raportit te referit inqizimit televiziv.

2.Ndaj lojtarit të KF “Rahoveci”Bajram Kerndali  me nr lic22 dhe nr lib 10440.K.Kuq (motivi- terheqje per fanelle referin kryesore dhe   fyerje e sharje)  sipas raportit te referit dhe vezhguesit te ndeshjes.
 
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditëve, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë  me Propozicione e Rregullore  të FFK-së).

Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR  Nr.24 i dt.02.06.2015


FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së  Parë
Ismet Ahmeti,d.v.