INICIME TË PROCEDURËS DISCIPLINORE
1. Ndaj lojtarit te KF “Besa” Fisnik Papuqi me nr lib 10115 dhe nr lic 5 K.Kuq (motivi-fyerje sharje drejtuar referit kryesore si dhe thyerjes se koves me uje)sipas raportit te referit dhe vezhguesit te ndeshjes.
2. Ndaj lojtarit te KF “Besa” Fetim Kasapi me nr lib 5366 dhe nr lic 8 K.Kuq (motivi-fyerje dhe sharje referve te ndeshjes)sipas raportit te referit dhe vezhguesit
3. Ndaj lojtarit te KF “Trepça-89” Edmond Turku me nr lic 1/3340 dhe nr kic 6 K.Kuq ( motivi-goditje me beryl lojtarin kundershtare) sipas raportit te referit dhe vezhguesit te ndeshjes
4. Ndaj KF “Drenica” (motivi- leshime ne organizimin e ndeshjes e ne veqanti pas perfundimit te pjeses se pare kur dy personat kan hy ne zhveshtore e referve ku ka pasur kercenime ,personat ne fjale jane te njohur nga perfaqesuesit zyrtar te ekipit vendas )sipas raportit te referit dhe vezhguesit.
5. Ndaj KF “ Trepça-89” (motivi- leshime ne organizimin e ndeshjes ku pas shenimit te golit shikuesit vendas kaluan rrethojen dhe ndeshja nderpritet per 4 min) sipaa raportit te vezhguesit dhe referit te ndeshjes.
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë me Propozicionë e Rregullore të FFK-së).
 
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së  Parë
Ismet Ahmeti,d.v.