INICIME TË PROCEDURËS DISCIPLINORE
 
1.Ndaj  drejtorit të KF “Ferizaj” Naim Sojeva (motivi-fyerje dhe sharje personave zyrtar te ndeshjes) sipas raportit te vezhguesit dhe referit te  ndeshjes.
2.Ndaj KF “Ferizaj”  (motivi-per mos kryerjen e obligimeve ndaj personave zyrtar te ndeshjes ) sipas raportit te vezhguesit dhe referit te ndeshjes
3.Ndaj lojtarit të KF “2 Korriku” Valgjin Bllaca  me nr lic 18 dhe nr lib 5154.K.Kuq (motivi-fyerje dhe sharje lojtaret dhe personat vendas )  sipas raportit te referit dhe vezhguesit te ndeshjes. 
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë  me Propozicionë e  Rregullore  të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR  Nr.26 i dt.09.06.2015
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së  1-rë
Ismet Ahmeti,d.v.