INICIME TË  PROCEDURËS DISCIPLINORE TË BARAZHIT:

1.
Ndaj  klubit te KF “Kamenica”  Kamenica (motivi- hyrja e shikuesve ne fushe ne min 77 te ndeshejes dhe pas perfundimit te saj sulmuan lojtaret kundershtare fyen personat zyrtar te ndeshjes  dhe   FFK-ne , gjuajtje me gure edhe kamermanet te cilet ishin duke gjiruar ndeshjen.) sipas raportit te vezhguesit
2.Ndaj lojtarit te  KF “Kamenica”  Agron Mehmeti me nr lic 6 dhe lib 136-9 ( motivi- shqelmimi i koves me uje per freskim fyerje dhe shajrje personave zyrtare te ndeshjes) sipas raportit te vezhguesit
3.Ndaj lojtarit te KF “Kamenica” Petrit Isufi me nr lic 7 dhe nr lib 636-9 (motivi- hyrja e tije ne fushe fyerje dhe sharje duke kerkuar lojtaret kundershtare per rrahje)sipas raportit te vezhguesit
4.Nadaj lojtarit te KF “Kamenica” Arianit Ahmetaj me nr lic 19 dhe nr lib 1579-12 (motivi- sjellje jo sportive fyerje dhe sharje ne fushe dhe jashte saje )sipas raportit te vezhguesit
5.Ndaj anetarit te kryesise Irfan Hashani  te Kf “ Kamenica” (motivi- i cili gjate tere ndeshjes fyente dhe shante personat zyrtare dhe FFK-ne ,i cili ishte edh epersoni kyqe per shkaktimin e trazirave dhe sjelljen e shikuesve n efushe dhe tribuna ku personat zyrtare te ndeshjes  dolen nga objekti me percjeljen e policise personi ne fjale sulmoi edhe zedhensin e FFK-se Fazli Berisha) sipas raportit te Vezhguesit
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dyte (Komisionit për ankesa, sipas procedurës se paraparë  me Propozicionë e  Rregullore  të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR  Nr.26 i dt.09.06.2015

FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i garave të Raiffëisën Supërligës dhë Ligës së  1- re
Ismet Ahmeti,d.v.