Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Vendime

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor dhe Etikës – Shkalla e Parë 

Komisioni Disiplinor dhe Etikës i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Avni Shala dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 14.06.2024 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave edicioni 2023-2024. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave  

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë dhe Superligës U21, në mbledhjen e mbajtur me 07.06.2024, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të dyta të final four të Bon Voyage Superligës U21 në futboll Gjilani – Liria dhe Llapi – Prishtina për edicionin 2023/2024….

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor dhe Etikës – Shkalla e Parë 

Komisioni Disiplinor dhe Etikës i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Avni Shala dhe Donat Lushaku – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 05.06.2024 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave edicioni 2023-2024. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë dhe Superligës U21, në mbledhjen e mbajtur me 04.06.2024, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjes së barazhit për Superligën e Kosovës në futboll Feronikeli 74-Prishtina e Re edicioni 2023/2024. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar nga…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave  

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë dhe Superligës U21, në mbledhjen e mbajtur me 28.05.2024, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 36-të të Albi Mall Superligës në futboll për edicionin 2023/2024. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar nga zyrtarët…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në mbledhjen e mbajtur me datë 24.05.2024, ka diskutuar për ndeshjen finale të Kupës së Kosovës Ballkani-Prishtina për edicionin 2023/2024. Pas shqyrtimit komplet të materialit të siguruar nga zyrtarët e ndeshjeve, bazuar në nenin 70 të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë dhe Superligës U21, në mbledhjen e mbajtur me 21.05.2024, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 35-të të Albi Mall Superligës dhe ndeshjeve të xhiros së 27-të të Raiffeisen Ligës së Parë Grupi A dhe…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës, Ligës së Parë dhe Superligës U21, në mbledhjen e mbajtur me 14.05.2024, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 34-t të Albi Mall Superligës dhe ndeshjeve të xhiros së 26-të të Raiffeisen Ligës së Parë Grupi A dhe…

P