ffk-llogofinKomisari i Garave i Raiffeisen Superligës dhe Ligës së Parë, në mbledhjen e mbajtur më datën 15.03.2016, pasi shqyrtoi materialin e zyrtarëve të ndeshjeve lidhur me rregullsinë e fillimit dhe përfundimit të ndeshjeve të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së Parë dhe të dhënave nga Protokolet zyrtare, duke u bazuar në dispozitat e Propozicioneve të garave dhe Rregullores në fuqi
I N I C O I
Procedurën disiplinore:

 1. Ndaj lojtarit të KF ”Vushtria” Yll Prekopuca me nr. lic. 14 dhe nr. libr.1/5179 K.Kuq (motivi- grushtim lojtarin kundershtare me nr 21 ne ndeshjen Kf “Vushtrria- Kf Gjilani e zhvilluar me date 11.03.2016 ne Vushtrri) sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes.
  .
 2. Ndaj lojtarit te KF ”Vushtrria” Endrit Latifi me nr licence 19 dhe nr lib 1081/m K.Kuq(motivi-nderhyrje e ashper pa top ndaj lojtarit kundershtar ne min 74-te, ne ndeshjen Kf Vushtrria – Kf Gjilani e zhvilluar me date 11.03.2016 ne Vushtrri) sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes.
  .
 3. Ndaj KF “Vushtrria” (motivi- hyrja e disa shikuesve vendas ne fushe ne min 84 ne ndeshjen Kf Vushtrria – Kf Gjilani e zhvilluar ne Vushtrri me date 11.03.2016 ne Vushtrri) sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes.
  .
 4. Ndaj lojtarit te KF “Vellaznimi ” Ermir Nikoliqi me nr lic 23 dhe nr lib 6046 K.Kuq( motivi- fyerje dhe sharje drejtuar asistentit te dyte Qendrim Vata ne ndeshjen Kf Ballkani – Kf Vellaznimi e zhvilluar me date 12.03.2016 ne Therande) sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes.
  .
 5. Ndaj lojtarit te KF” Luftetari” Florid Gashi me nr lic 9 dhe nr lib 2359-15(motivi-pas perfundimit te ndeshjes ka sulmuar lojtarin kundershtare me nr 6 Muhamed Gashi ku e ka goditur me grusht pas shpines ne fëtyre, ku i njejti lojtare(F.Gashi) ka qene i zavendësuar ne pjesen e pare ne ndeshjen Kf Luftetari – Kf Flamurtari e zhvilluar me date 13.03.2016 ne Gjakove) sipas raportit te personave zyrtare te ndeshjes.
  .
 6. Ndaj Kf “Luftetari” nga Brekoci (motivi- moskryerja e obligimeve financiare ndaj personave zyrtare te ndeshjes Kf Luftetari – Kf Flamurtari si dhe mbushja e protokolit me shkrim dore ne ndeshjen Kf Luftetari Kf Flamurtari e zhvilluar me date 13.03.2016 ne Gjakove) sipas raportit te personave zyrtare te ndeshjes.
  .
 7. Ndaj personit zyrtar te ndeshjes Kf “Rahoveci” Burim Dula (drejtor sportiv) (motivi- shtyerje asistentin e pare Hasan Llallo ne ndeshjen Kf Rahoveci Kf Ferizaji e zhvilluar me date 12.03.2016 ne Rahovec ) sipas raportit te personave zyrtare te ndeshjes
  .
  .

KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditëve, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dytë (Komisionit për ankesa, sipas procedurës së paraparë me Propozicione e Rregullore të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR Nr.16 i dt.15.03.2016.
.
.
FEDERATA E FUTBOLLIT E KOSOVËS
Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së Parë.
Ismet Ahmeti,d.v