ffk-llogofin
Komisioni disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur më fatë 08.05.2014 ( ditë e enjtë ) ora 16,00, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave për të padisiplinuarit, dhe për të njejtit duke iu referuar raporteve të zyrtarëve, konform Displozitave të Rregullores disiplinore sjelli këto
 
 
 
V E N D I M E :
 
1. KF “ RILINDJA “ nga Prishtina, në procedurë të hapur nga mbledhja e kaluar e komisionit disiplinor, për mosudhëtim në zhvillimin e ndeshjes së javës së ; XXV-të të Ligës së parë të Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve ; Liria – Rilindja ( raportet shtesë dhe deklaratat plotësuese );
DENOHET
Me shqiptimin e masës disiplinore të QORTIMIT, në bazë të Rregullores disiplinore neni 39 paragrafi 1 pika 2.
 
2. PERPARIM LIVOREKA; lojtar i klubit të futbollit “ Feronikeli “ nga Drenasi , me numër të librezës sportive ; 1894/13 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 19, për ndëshkim me karton të kuq ( fyerje, e lojtarit kundërshtar ) në ndeshjen e gjysmëfinales së Digitalb Kupes së Kosovës në futboll ; Feronikeli – Drita e zhvilluar në Skënderaj me datë 07.05.2015 në stadiumin “ Bajram Aliu “ ( raportet e zyrtarëve të ndeshjes dhe deklarata plotësuese e lojtarit );
DENOHET
Me ndalesë loje për ; 2 ( dy ) ndeshje zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës në bazë të Rregullores disiplinore neni 38 paragrafi 3.
 
3. ASAF KASTRATI ; lojtar i klubit të futbollit “ Studenti “ nga Mareshi i Gjilanit me numër të librezës sportive ; 1894/13 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 19, për ndëshkim me karton të kuq ( fyerje, ofendime drejtuar gjyqtarit kryesor të takimit ) në ndeshjen e javës së ; XXI-të të Ligës së dytë të Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve grupi; B ; Vitia – Studenti e zhvilluar në stadiumin e qytetit në Viti ( në mungesë të raporteve dhe deklaratës plotësuese nga lojtari i përjashtuar );
PEZULLOHET
Pa të drejtë lojë deri në kompletimin e lëndës ( vendimin përfundimtar të komisionit ) për të gjitha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës , Kërkohet deklaratë plotësuese nga lojtari i pezulluar Asaf Thaqi, afati datë 12.05.2014 – ora 12,00 ( Rregullorja disiplinore neni 31) .
 
4. ALBAN THAQI ; lojtar i klubit të futbollit “ Liria “ nga Millosheva me numër të librezës sportive 1788/13 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 5, për ndëshkim me karton të kuq ( fyerje, ofendime dhe tenrim sulmi në gjyqtarin kryesor të takimit ) në ndeshjen e javës së 21 të ligës sëdytë të Kosovës në futboll për kategorinë e senniorëve ; Liria – Drini e zhvilluar në Milloshevë të Kastriotit ( në mungesë të raporteve zyrtare dhe deklaratës plotësuese të lojtarit të përjashtuar );
PEZULLOHET
Deri në vendimin përfundimtar të komisionit ( kompletimin e lëndës ) për të gjitha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës. Kërkohet deklarata plotësuese nga lojtari i pezulluar Alban Thaqi , afati datë 12.05.2014 ora 12,00 Rregullorja disiplinore neni 31.
 
5. AGON BAJRAMI : lojtar i klubit të futbollit “ Liria “ nga Millosheva me numër të librezës 1784/13 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 15, për ndëshkim me karton të kuq ( fyerje, ofendime dhe tentimi sulmi në gjyqtarin kryesor të takimit ) në ndeshjen e javës së ; XXI-të të Ligës së dytë të Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve ; Liria – Drini e zhvilluar në Milloshevë të Kastriotit ( në mungesë të raporteve zyrtare dhe deklaratës plotësuese të lojtarit të përjashtuar );
PEZULLOHET
Pa të drejtë loje deri në vendimin përfundimtar të komisionit ( kompletimin e lëndës ) për të gjitha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës. Kërkohet deklaratë plotësuese nga lojtari i pezulluar Agon Bajrami , afati datë 12.05.2014 ( ditë e hënë ora 12,00 ) – ( Rregullorja disiplinore neni 31 ).
 
6. EGZON BERISHA ; lojtar i klubit të futbollit “ KEK-u “ nga Kastrioti, me numër të librezës sportive 1048/Pr dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 11, për ndëshkim me karton të kuq ( fyreje dhe ofendime drejtuar lojtarit kundërshtar ) në ndeshjen e javës së XVI-të të Ligës së parë të Kosovës në futboll për kategorinë e juniorëve ; Bardhi – KEK-u e zhvilluar në Mitrovicë , ( në mungesë të raporteve zyrtare si dhe deklaratës plotësuese të lojtarit )
PEZULLOHET
Pa të drejë loje deri në vendimin përfundimtar të komisionit ( kompletimin e lëndës ) për të gjitha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës . Kërkohet deklaratë plotësuese nga lojtari i pezulluar ; Egzon Berisha, afati datë 12.05.2014 ora 12,00 ( Rregullorja disiplinore neni 31 ).
 
7. RINOR HYSENI ; lojtar i klubit të futbollit “ Bardhi “ nga Zhabari i Mitrovicës me numër të librezës sportive 524?M dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 14, për ndëshkim me karton të kuq ( sjellje josportive ndaj lojtarit kundërshtar ) në ndeshjen e javës së ; XVI-të të Ligës së parë të Kosovës në futboll për kategorinë e juniorëve; Bardhi – KEK-u , e zhvilluar në Mitrovicë ( në mungesë të raporteve zyrtare si dhe deklaratës plotësuese nga lojtari i perjashtuar );
PEZULLOHET
Deri në vendimin përfundimtar të komisionit ( plotësimin e lëndës ) për të gjitha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës. Kërkohet deklaratë plotësuese nga lojtari i pezulluar ; Rinor Hyseni, afati datë 12.05.2014 – ora 12,00 ( Rregullorja disiplinore neni 31 ).
 
 
 
 
 
KËSHILLA JURIDIKE :
 
Pala e pakënaqur në këto vendime ka të drejtë ankesë drejtuar shkallës së dytë – komisionit për ankesa , në afat kohor prej ; 8 ( tetë ) ditëve nga data e publikimit të këtij vendimi në buletinin zyrtar të Federatës së Futbollit të Kosovës numër ; XXV dhe XXVIII-të të datës 08.05.2014 , rrespektivisht nga data e pranimit, por ankesa e ushtruar nga ana e palës së ankimuar nuk e ndalon ekzekutimin e vendimit.
 
 
 
09.05.2014 Kryetari ; DUKAGJIN ZEFI d.v.
 
 
Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 08.04.2014 ( ditë e premtë – ora 15,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar e komisionit si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave për të gjitha nivelet e garimit pas përfundimit të ndeshjeve nga java e fundit zhvilluar me datë ; 05-06.04.2014 dhe për të njejtat duke iu referuar raporteve plotësuese të zyrtarëve, konform Dispozitave të Rregullores disiplinore sjelli këto ;
 
V E N D I M E :
1. FIXHRIJE SADIKU ; gjyqtare e kategorisë së tretë të futbollit nga Mitrovica , në procedurë të hapur nga mbledhja e kaluar e komisionit disiplinor , për mashtrim të komisionit për delegimin e gjyqtarëve në referimin e ndeshjes së juniorëve të superligës së Kosovës në futboll ( e zavendësuar nga motra Florie Sadiku – pa dhënje të normave fizike ) Prishtina – Rilindja e zhvilluar në Prishtinë ( raportet e zyrtarëve të ndeshjes )
DENOHET
Me ndalesë referimi në kohëzgjatje për ; 3 ( tre ) muaj për të gjitha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës në bazë të Rregullores disiplinore neni 70 paragrafi 1 pika 1.
2. FLORIJE SADIKU ; gjyqtare e kategorisë së tretë të futbollit nga Mitrovica , në procedurë të hapur nga mbledhja e kaluar e komisionit disiplinor për lajthitje të komisionit ( referimin e ndeshjes në vend të motres së saj Fixhrije Sadiku – pa dhënje të normave fizike ) për ndeshjen e kategorisë së juniorëve të superligës së Kosovës në futboll : Prishtina – Rilindja e zhvilluar në Mitrovicë ( raportet e zyrtarëve )
DENOHET
Me ndalesë referimi për ; 3 ( tre ) muaj për të gjitha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës, në bazë të Rregullores disiplinore neni 70 paragrafi 1 pika 1.
3. SAHIT GASHI : kryetrajner i klubit të futbollit “ Lugu i Baranit “ nga Lugu i Baranit i Pejës , për sjellje jo korrekte ndaj gjyqtarëve në ndeshjen e javës së ; XV-të për kategorinë e seniorëve Liga e dytë grupi ; A ; Lugu i Baranit – Luftetari e zhvilluar në L të Baranit ( materiali shtesë dhe raportet plotësuese të ndeshjes );
DENOHET
Me shqiptimin e masës disiplinore ; QORTIM ( pasi që është hera e parë në procedurë disiplinore ) në bazë të Rregullores disiplinore neni 39 paragrafi 1 pika 2
4. LAVDIM BERISHA ; lojtar i klubit të futbollit “ Lugu i Baranit “ nga Lugu i Baranit, me numër të librezës sportive 1422/22 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 10 për sjellje josportive ndaj gjyqtarëve në ndeshjen e javës së ; XV-të të Ligës së dytë të futbollit për kategorinë e seniorëve grupi; A ; Lugu i Baranit – Luftetari e zhvilluar në Lug të Baranit , ( ndeshje e ndërprerë – raportet e zyrtarëve të takimit )
PEZULLOHET
Pa të drejtë loje deri në kompletimin e provave – vendimin përfundimtar të komisionit disiplinor. Kërkohet deklaratë plotësuese nga lojtari i pezulluar Lavdim Berisha, afati datë 10.04.2014 ( Rregullorja disiplinore neni 31 ).
5. KASTRIOT PANXHAJ; lojtar i klubit të futbollit “ Lugu i Baranit “ nga Lugu i Baranit të Pejës, me numër të librezës sportive 1419/12 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 9, për sjellje josportive ndaj gjyqtarëve në ndeshjen e javës së ; XV-të të kategorisë së seniorëve për Ligën e dytë grupi ; A ; Lugu i Baranit – Luftetari e zhvilluar në Lug të Baranit ( raportet e zyrtarëve të takimit – ndeshje e ndëprerë )
PEZULLOHET
Pa të drejtë loje deri në vendimin përfundimtar të komisionit – kompletimin e lëndës, për të gjittha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës. Kërkohet deklaratë plotësuese nga lojtari i pezulluar ; Kastriot Panxhaj, afat datë 10.04.2014 ( Rregullorja disiplinore neni 31 ).
6. JETMIR JAKUPAJ ; lojtar i klubit të futbollit “ Rilindja e Kosovës “ nga Skivjani i Gjakovës , me numër të librezës sportive 1707 / 13 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër ___, për sulm fizik në gjyqtarin e ndeshjes së javës së XV-të të Ligës së dytë të futbollit për kategorinë e seniorëve grupi A ; Besa ( Irzniq ) – Rilindja e Kosovës e zhvilluar në Irzniq të Deqanit – ndeshje e ndëprerë ( raportet e zyrtarëve të takimit );
PEZULLOHET
Pa të drejtë loje deri në vendimin përfundimtar të komisionit – kompletimin e lëndës, për të gjitha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës. Kërkohet deklaratë plotësuese nga lojtari i pezulluar ; Jetmir Jakupaj, afati datë 10.04.2014 ( Rregullorja disiplinore neni 31 ).
7. DUKAGJIN FETAHU ; lojtar i klubit të futbollit “ Rilindja e Kosovës “ nga Skivjani i Gjakovës me numër të librezës sportive 1708/13 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 7, për sulm fizil në gjyqtarin e ndeshjës së javës së XV-të , të Ligës së dytë të Kosovës në fdutboll për kategorinë e seniorëve ; Besa – Rilindja e Kosovës e zhvilluar në Irzniq të Deqanit – ndeshje e ndërprerë ( raportet e zyrtarëve të takimit );
PEZULLOHET
Pa të drejtë loje deri në vendimin përfundimtar të komisionit – kompletimin e lëndës, për të gjitha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës. Kërkohet deklaratë plotësuese nga lojtari i pezulluar Dukagjin Fetahu, afati datë 10.04.2014 ( Rregullorja disiplinore neni 31 ).
8. FERAT HADRAJ ; lojtar i klubit të futbollit “ Rilindja e Kosovës “ nga Skivjani i Gjakovës me numër të librezës 1702/13 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 11, për sjellje jo sportive ndaj gjyqtarit në ndeshjen e javës së XV-të të Ligës së dytë për kategorinë e seniorëve ; Besa – Lugu i Baranit e zhvilluar në Irzniq të Deqanit – ndeshje e ndërpreë ( raportet e zyrtarëve të takimit );
PEZULLOHET
Pa të drejtë loje deri në vendimin përfundimtar të komisionit disiplinor – kompletimin e lëndës për të gjitha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës . Kërkohet deklaratë plotësuese nga lojtari i pezulluar ; Ferat Hajdaraj, afati datë 10.04.2014 ( Rregullorja disiplinore neni 31 ).
9. SEMIR ZVERKO ; lojtar i klubit të futbollit “ Behari “ nga Vitomirica e Pejës me numër të librezës sportive 7360 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 7, për ndëshkim me karton të kuq (goditje me këmbë në lojtarin kundërshtar ) në ndeshjen e javës së ; XV-të të Ligës së dytë për kategorinë e seniorëve grupi ; A ; Drini ( Rogovë ) – Behari e zhvilluar në Rogovë të Hasit ( raportet e zyrtarëve );
PEZULLOHET
Pa të drejtë loje deri në vendimin përfundimtar të komisionit disiplinor – kompletimin e lëndës për të gjitha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës. Kërkohet deklaratë plotësuese nga lojtari i pezulluar ; Semir Zverko, afati datë 10.04.2014 ( Rregullorja disiplinore neni 31 ).
10 RAMIZ GASHI ; lojtar i klubit të futbollit “ Minatoti “ nga Magura e Lipjanit, me numër të librezës sportive 6513 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 7, për ndëshkim me karton të kuq ( kacafytje me lojtarin kundërshtar ) në ndeshjen e javës ; XV- të kategorisë së seniorëve ; grupi A ; Minatori – Artakolli e zhvilluar në Magure të Lipjanit ( raportet e zyrtarëve )
PEZULLOHET
Pa të drejtë loje deri në vendimin përfundimtar të komisionit disiplinor – kompletimin e lëndës, për të gjitha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatë së Futbollit të Kosovës . Kërkohet deklaratë plotësuese nga lojtari i pezulluar ; Ramiz Gashi, afati datë 10.04.2014 ( Rregullorja disiplinore neni 31 ).
11. FESTIM MEHOLLI ; lojtar i klubit të futbollit “ Artakolli “ i Mirashit nga Vushtrria me numër të librezës sportive 8618 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 5, për ndëshkim me karton të kuq ( kacafytje me lojtarin kundërshtar ) në ndeshjen e javës së ; XV-të të Ligës së dytë të Kosovës në futboll grupi ; A – për kategorinë e seniorëve ; Minatori – Artakolli e zhvilluar në Magure të Lipjanit ( raportet e zyrtarëve )
DENOHET
Me ndalësë loje për ; 2 ( dy ) ndeshje zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës në bazë të Rregullores disiplinore neni 38 paragrafi 3.
12. XHEVDET MULLIQI ; lojtar i klubit të futbollit “ Artakolli “ nga Mirashi i Vushtrrisë me numër të librezës ; 2044/14 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 9, për ndëshkim me karton të kuq ( lëshuarje e fushës në mënyrë demonstrative ) në ndeshjen e javës së ; XV-të të Ligës së dytë të Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve grupi ; A ; Minatori – Artakolli e zhvilluar në Magure të Lipjanit ( raportet e zyrtarëve të takimit ) ;
DENOHET
Me ndalesë loje për ; 2 ( dy ) ndeshje zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës , në bazë të Rregullores disiplinore neni 38 paragrafi 3.
13. LIRIM SHAQIRI ; lojtar i klubit të futbollit “ Drita “ nga Gjilani, me numër të librezës sportive 1044/ GJ dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 15, për ndëshkim me karton të kuq ( ndërhyrje në lojtarin kundërshtar si lojtar fundor ) në ndeshjene e javës së ; XVII-të të kategorisë së juniorëve – për superligën e Kosovës në futboll ; Drenica – Drita e zhvilluar në stadiumin e qytetit “ Bajram Aliu “ në Skënderaj ;
PEZULLOHET
Pa të drejtë loje deri në vendimin përfundimtar ( kompletimin e lëndës ) të komisionit disiplinor, për të gjitha ndeshjet zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës . Kërkohet deklaratë plotësuese nga lojtari i pezulluar Lirim Shaqiri, afati datë 10,04.2014 ( Rregullorja disiplinore neni 31 ).
14. KF “ ULPIANA “ nga Lipjnai , për lëshime në organizimin e ndeshjës ( tentim sulmi i shikuesvë të klubit nikoqir në lojtaret mysafir pas përfundimit të takimit ) së javës së ; XX-të të Ligës së parë të Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve ; Ulpiana – Deqani ; 1;0 e zhvilluar në Lipjan ( raportet e zyrtarëve të takimit ) i
HAPET PROCEDURA DISIPLINORE
Deri në kompletimin e lëndës ( grumbullimin e provave ) kërkohen deklarata plotësuese nga zyrtaret e klubit të futbollit “ Ulpiana “ nga Lipjani – zyrtari i klubit për atë ndeshje, afati datë 10.04.2014 ( Rregullorja disiplinore neni 31 ).
15. EGZON GASHI ; lojtar i klubit të futbollit “ Ulpiana “ nga Lipjani me numër të librezës sportive 6403 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 8, për ndëshkim me karton të kuq ( kacafytje me lojtarin kundërshtar ) në ndeshjen e javës së ; XX-të të Ligës së parë të Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve, Ulpiana – Deqani , e zhvilluar në Lipja ( raportet e zyrtarëve të takimit ) ;
DENOHET
Me ndalesë loje për ; 2 ( dy ) ndeshje zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës, në bazë të Rregullores disiplinore neni 38 paragrafi 3.
16. MUSTAFË TOLAJ ; lojtar i klubit të futbollit “ Deqani nga Deqani me numër të librezës sportive 10519 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 14, për ndëshkim me karton të kuq ( kacafytje me lojtarin kundërshtar ) në ndeshjen e javës së ; XX-të të Ligës së parë të Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve ; Ulpiana – Deqani , e zhvilluar në Lipjan ( raportet e zyrtarëve të takimit );
DENOHET
Me ndalesë loje për ; 2 ( dy ) ndeshje zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës , në bazë të Rregullores disiplinore neni 38 paragrafi 3.
17. LULZIM FERATI ; lojtar i klubit të futbollit “ Rilindja “ nga Prishtina me numër të librezës sportive ; 02670 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 1, për ndëshkim me karton të kuq ( start i palejuar si lojtar fundor ) në ndeshjen e javës së ; XX-të të Ligës së parë të Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve ; Rilindja – 2 Korriku e zhvilluar në Prishtinë ( raportet e zyrtarëve të takimit );
DENOHET
Me ndalesë loje për ; 2 ( dy ) ndeshje zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës në bazë të Rregullores disiplinore neni 38 paragrafi 3.
18. FATON LOSHAJ ; lojtar i klubit të futbollit “ Liria “ nga Prizreni me numër të librezës sportive ; 168/Pz dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 6, për ndëshkim me karton të kuq ( start i palejuar si lojtar fundor ) në ndeshjen e javës së ; XX-të të Ligës së parë të Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve ; Liria – Llapi e zhvilluar në Prizren ( raportet e zyrtarëve të takimit )
DENOHET
Me ndalesë loje për ; 2 ( dy ) ndeshje zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës në bazë të Rregullores disiplinore neni 38 paragrafi 3
19. DARDAN BASHA; lojtar i klubit të futbollit “ Ballkani “ nga Theranda, me numër të librezës 3165 dhe i licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër 8, për ndëshkim me karton të kuq ( sjellje jo korrekte ndaj gjyqtarit – asistent ) në ndeshjen e javës së ; XX-të të Ligës së parë të Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve ; Kosova ( Prishtinë ) – Ballkani e zhvilluar në Kizhnicë ( raportet e zyrtarëve të takimit )
DENOHET
Me ndalesë loje për ; 2 ( dy ) ndeshje zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës, në bazë të Rregullores disiplinore neni 38 paragrafi 3.
 
KËSHILLA JURIDIKE
Pala e pakënaqur në këtë vendim ka të drejtë ankese drejtuar shkallës së dytë – komisionit për ankesa në afat kohor prej ; 8 (tetë ) ditëve, nga data e publikimit të këtij vendimi në Buletinin Zyrtar të Federatës së Futbollit të Kosovës numër ; XXIII-të , rrespektivisht nga data e pranimit, por ankesa e ushtruar nga ana e palës së ankimuar nuk e ndalon ekzekutimin e vendimit.
Prishtinë, 08.04.2014 Kryetari ; DUKAGJIN ZEFI d.v.