ffk-llogofinKomisioni disiplinor – shkalla e pare, në mbledhjen e mbajtur me date 11.12.2015 ora 15,00, shqyrtoi procedurat e iniciuara disiplinore nga ana e komesarit të garave për Ligat e dyta dhe kategorive të juniorëve dhe për të njejtat duke iu referauar raporteve të zyrtarëve , conform Dispozitave të Rregullores disiplinore sjelli këto ;
 
 
V  E  N  D  I  M  E
 
LAVDIM  BERISHA ; lojtar  i klubit  të futbollit  “ LUGU  I  BARANIT “ nga Lugu  Baranit  me numër të librezes  1422/12 dhe licencuar në Federatën e Futbollit  të Kosovës me numër  10, në procedure të inicuar disiplinore nga ana e komesarit të garave , për ndëshkim me karton të kuq  ( sjellje jo korrekte ndaj gjyqtarit kryesor ) në ndeshjen e javës së  XI-të të Ligës së dytë për kategoritë e seniorëve  RATKOCI – LUGU I BARANIT e zhvilluar në Ratkoc ( raportet e zyrtarëve )
DENOHET
Me ndalesë loje për  2 (dy) ndeshje zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës në bazë të Rregullores disiplinore neni  38 paragrafi 3.
 
 
GENTIAN  VELIU ; lojtar i klubit të futbollit  “ DRENICA “ nga Skënderaj me numër të librezës sportive  256/M dhe licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër  44  në procedure të inicuar nga ana e komesarit të garave , për ndëshkim me karton të kuq ( grushtim  i lojtarit kundërshtar ) në ndeshjen e javës së  XV-të të superligës së Kosovës në futboll për kategoritë e juniorëve  DRENICA – TREPÇA  89 e zhvilluar në stadiumin e qytetit “ Bajram Aliu “ në Skënderaj  ( raportet e zyrtarëve )
DENOHET
Me ndalesë loje për  3 (tri) ndeshje zyrtare sipas radhës  të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës , në bazë të Rregullores disiplinore neni 38 paragrafi 3.
 
 
ARDIAN  GASHI ; lojtar i klubit të futbollit “ TREPÇA  89  “ nga Mitrovica me numër të librezës  953/Pr  dhe licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër  5 për ndëshkim me karton të kuq ( grushtim me lojtarin kundërshtar) në ndeshjen e javës sXV-të e superligës së Kosovës në futboll për kategorinë e juniorëve ; DRENICA – TREPÇA  89 e zhvilluar në stadiumin e qytetit “ Bajram Aliu “ në Skënderaj  ( raportet e zyrtarëve )
DENOHET
Me ndalesë loje për  3 ( tri ) ndeshje zyrtare sipas radhës  të organizuara nga ana e Federatës së Futbollit të Kosovës  në bazë të Rregullores disiplinore neni 38 paragrafi 3.
 
 
BURHAN  DEMA ; lojtar I klubit të futbollit  “ LEPENCI “  nga Kaqaniku me numër të librezës  1/634 dhe licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës  me numër  5, në procedure të inicuar nga ana e komesarit të garave, për ndëshkim me karton të ( sulm fizik në gjyqtarin kryesor të takimit ) në ndeshjen e javës së  XIV-të  të Ligës së dytë grupi  B – për kategoritë e seniorëve ; ULPIANA – LEPENCI  ( ndeshje e ndërprerë në minutën e 65  ) e zhvilluar në stadiumin e qytetit në Lipjan ( raportet e zyrtarëve të ndeshjes ;
DENOHET
Me ndalesë loje për  4 (katër) ndeshje zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Federatës së Futbolit të Kosovës, në bazë të Rregullores disiplinore neni 38 paragrafi 3.
 
 
BESMIR  XHIKA : lojtar i klubit të futbollit “ LEPENCI “ nga Kaqaniku me numër të librezës  306/8 dhe licencuar në Federatën e Futbollit të Kosovës me numër  6 në procedure të inicuar disiplinore nga ana e komesarit të garave ( sulm fizik në gjyqtarin- asistentin e takimit ) në ndeshjen e ndërprerë të javës së XIV-të LigS s dYTëGRUPI  B – kategoria e seniorëve  ULPIANA  – LEPENCI , e zhvilluar në stadiumin e qytetit në Lipjan ( raportet zyrtare të ndeshjes );
DENOHET
Me ndalesë loje për  4 (katër) ndeshje zyrtare sipas radhës të organizuara nga ana e Deseratës së Futbollit të Kosovës , në bazë të Rregullores disiplinore neni 38 paragrafi 3.
 
 
KESHILLA  JURIDIKE
 
Pala e pa kënaqur në këto vendime  ka të drjetë ankese drejtuar komisionit për ankesa  të shkallës së dytë, në afatin kohor prej  8 ( tetë) ditëve nga data e sjelljes së ketij vendimi  në BUletinin Zyrtar të Federatës së Futbollit të Kosovë – publikimin e tij në faqen zyrtare të FFK-së. Ankesa e ushtruar nga ana e pales së ankimuar nuk e ndaon ekzekutimin e vendimit.
 
 
 
 
Prishtinë, date  15.12.2015                                            Kryetari   SUKAGIN  ZEFI  d.v,