Komisioni i Garave i Vala Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Sahit Kelmendi, në mbledhjen e mbajtur me datën 19.03.2018, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të Vala Superligës për Kampionatin 2017/2018, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të Vala Superligës së Kosovës në futboll (Kategoria e seniorëve), andaj bazuar në dispozitat e nenit 58 të Propozicioneve, nenit 69-të të Rregullores së Garave, si dhe dispozitave të Rregullores Disiplinore, në bazë të autorizimeve që ka mori këtë:

V E N D I M 

 
1.Regjistrohen ndeshjet e javës së 24-të të Vala Superligës së Kosovës në futboll për edicionin 2017/2018 me rezultatet e arritura në fushë.
2.Duke i shqyrtuar dhe analizuar raportet e delegatëve, kontrollorëve si dhe të dhënat nga Protokollet zyrtare të ndeshjeve, lidhur me rregullsinë e fillimit, zhvillimit dhe përfundimit të ndeshjeve të Vala-Superligës së Kosovës – Kategoria e Seniorëve, Komisioni ka konstatuar se ndeshjet kanë pasur fillim në kohën e paraparë, vlerësuar nga komisioni ndeshjet kishin një rrjedhë dhe ecuri në pajtueshmëri me Propozicionet dhe Rregulloren e Garave, ndërsa për raste të izoluara të disiplinës për sjelljen e lojtarëve, respektivisht për lëshim në organizim në ndeshje, duke u  bazuar në raportet e zyrtarëve të FFK-së dhe pas administrimit të të gjitha materialeve dhe shkresave të prezantuara, incizimeve televizive  dhe (raporteve të personave zyrtarë të FFK-së si dhe mjeteve të informacionit) gjeti prova për
INICIM TË PROCEDURËS DISIPLINORE
 
1.Ndaj lojtarit te KF  “Besa” Mergim Rexhaj me nr lic 4 dhe nr ID 000226M93 (motivi- fyerje dhe sharje me lojtarin kundershtar ne ndeshjen KF Besa – KF Gjilani e zhvilluar ne Peje me date 18.03.2018) sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes.
2.Ndaj lojtarit te KF Gjilani Edon Sadriu me lic 11 dhe nr ID 000542M93 (motivi – fyerje dhe sharje me lojtarin kundershtar ne ndeshjen Kf Besa Kf Gjilani e zhvilluar ne Peje me date 18.03.2018)sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes.
3.Ndaj personit zyrtar te KF “Vllaznia (P)” Agon Pira (motivi -largim nga bankina shkaku i fyerjeve  dhe sharjeve  te njepasnjeshme ne drejtim te  referit ansore ne ndeshjen KF Vllaznia – KF Feronikeli e zhvilluare ne Gjilan me date 18.03.2018)sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes.

KËSHILLË JURIDIKË:
 Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditëve, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dytë (Komisionit për ankesa, sipas procedurës së paraparë me Propozicione e Rregullore të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR Nr.17 dt. 19.03.2018
 

Komisioni i Garave i Vala Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Sahit Kelmendi, në mbledhjen e mbajtur me datën 19.03.2018, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të Vala Superligës për Kampionatin 2017/2018, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të Vala Superligës së Kosovës në futboll (Kategoria e seniorëve), andaj bazuar në dispozitat e nenit 58 të Propozicioneve, nenit 69-të të Rregullores së Garave, si dhe dispozitave të Rregullores Disiplinore, në bazë të autorizimeve që ka mori këtë:

V E N D I M 

1.Regjistrohen ndeshjet e javës së 21-të të Liges se Parë së Kosovës në futboll për edicionin 2017/2018 me rezultatet e arritura në fushë.
2.Duke i shqyrtuar dhe analizuar raportet e delegatëve, kontrollorëve si dhe të dhënat nga Protokollet zyrtare të ndeshjeve, lidhur me rregullsinë e fillimit, zhvillimit dhe përfundimit të ndeshjeve të Ligës së Parë të Kosovës – Kategoria e Seniorëve, Komisioni ka konstatuar se ndeshjet kanë pasur fillim në kohën e paraparë, vlerësuar nga komisioni ndeshjet kishin një rrjedhë dhe ecuri në pajtueshmëri me Propozicionet dhe Rregulloren e Garave, ndërsa për raste të izoluara të disiplinës për sjelljen e lojtarëve, respektivisht për lëshim në organizim në ndeshje, duke u  bazuar në raportet e zyrtarëve të FFK-së dhe pas administrimit të të gjitha materialeve dhe shkresave të prezantuara, incizimeve televizive  dhe (raporteve të personave zyrtarë të FFK-së si dhe mjeteve të informacionit) gjeti prova për

INICIM TË PROCEDURËS DISIPLINORE

1.Ndaj KF Rahoveci (motivi – leshim ne organizimin e ndeshjes ku pati hudhje  te gjesendeve ne fushe dhe ne drejtim te asistentit ku edhe eshte zbrazur tribuna me shikues ne min e 77 te ne ndeshjen KF Rahoveci – KF KEK-u, e zhvilluar ne Rahovec me date 17.03.2018) sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes.
2.Ndaj kryetrjanerit te Rahoveci, Fadil Vuçiterna me nr ID 003483M72 (motivi – fyerje dhe sharje gjate tere ndeshjes drejtuar  personave  zyrtar, (recidivisht-perserites shume here) ne ndeshjen KF Rahoveci Kf Keku e zhvilluare ne Rahovec me date 17.03.2018) sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes.
 
KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditëve, nga dita e pranimit të Vendimit, Organit të shkallës së dytë (Komisionit për ankesa, sipas procedurës së paraparë me Propozicione e Rregullore të FFK-së).
Publikimi bëhet në faqen zyrtare të FFK-së, Ekspedimi me BULETININ ZYRTAR Nr.14 dt. 19.03.2018