21 tetor, 2022 – Kombëtarja e veteranëve të futbollit e Kosovës është nisur sot për në Antali, ku do të marrë pjesë në turneun ndërkombëtar “Master Cup 2022”. Në këtë turne pjesëmarrëse do të jenë 24 ekipe të shteteve të ndryshme.
Bashkë me veteranët e futbollit ka udhëtuar edhe presidenti Agim Ademi me disa prej anëtarëve të KE të FFK-së, si dhe gjenerata e artë e futbollistëve.

Vitin e shkuar Kosova zuri vendin e tretë në këtë turne.