Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Videoteka

Vizita e Presidentit të UEFA-s, Aleksander Ceferin në Kosovë

Turneu ‘Mercedes Benz Aegean Cup” Turqia – Kosova

Turneu ‘Mercedes Benz Aegean Cup” Turqia – Kosova (2)

Turneu ‘Mercedes Benz Aegean Cup” Turqia – Kosova (3)

Turneu ‘Mercedes Benz Aegean Cup” Turqia – Kosova (4)

Turneu ‘Mercedes Benz Aegean Cup” Kosova – Greqia (1)

Turneu ‘Mercedes Benz Aegean Cup” Kosova – Greqia (2)

Manifestimi “Laureatët e Vitit 2016”

Kosova – Ishujt Faroe (Intonimi i himneve të Gjermanisë, Ishujve Faroe dhe Kosovës)

Kosova – Ishujt Faroe (Goli i Albert Bunjakut 1:0)

Kosova – Ishujt Faroe (Goli i Elbasan Rashanit 2:0)

Konferenca e kryetarit Fadil Vokrri pas kthimit nga Kongresi i FIFA-s në Meksikë

Konferenca e FFK-së në Budapest pas pranimit në UEFA

Manifestimi “Laureatët e vitit 2015”

Konferenca e FFK-së në Budapest pas pranimit në UEFA

Manifestimi “Laureatët e vitit 2015”

Ndeshja miqësore, Kosovë – Shqipëri 2:2

Takimi i kryetarit të FFK-së, Fadil Vokrri me presidentin e UEFA-s, Michel Platini

Ndeshja miqësore ndërkombëtare Kosova – Guinea Ekuatoriale

Ndeshja miqësore ndërkombëtare Werder Bremen – Kosova (pjesa e parë)

Ndeshja miqësore ndërkombëtare Werder Bremen – Kosova (pjesa e dytë)

Ndeshja miqësore ndërkombëtare Kosova – Omani

Ndeshja miqësore ndërkombëtare, Kosova – Haiti (pjesa e parë)

Ndeshja miqësore ndërkombëtare, Kosova – Haiti (pjesa e dytë)

P