image-5abe7f49c2b4879c2c9b42297d3192f35c51d75e6186288929f0c7b988343160-VNesër më 16 maj delegacioni i FFK-së në krye me Fadil Vokrrin kryetar dhe Flamur Bunjakun anëtar i KE të FFK-së do të kthehen në Prishtinë nga Meksika ku morën pjesë në kongresin e FIFA-s.
Delegacioni arrinë në aeroportin ndërkombëtar “Adem Jashari” në Prishtinë në orën 8.45 dhe dalja bëhet npërmjet daljes VIP.
Po ashtu nesër në hotel “Emerlad” në orën 13.00 delegacioni do të mbajë konferencë për media.