image-5abe7f49c2b4879c2c9b42297d3192f35c51d75e6186288929f0c7b988343160-VKryetari i Federatës së Futbollit e Kosovës, Fadil Vokrri dhe anëtari i Komitetit Ekzekutiv, Flamur Bunjaku, janë nisur para pak çastesh nga hoteli, ku janë të akomoduar së bashku me përfaqësuesit e federatave tjera në Meksiko City, për në Kongresin e FIFA-s, ku sot do të votohet për anëtarësimin e FFK-së në shtëpinë e futbollit botëror.