vokrriflamurbunjakuSot më 11 maj delegacioni i FFK-së me Fadil Vokrrin, kryetar dhe anëtarin e Komitetit Ekzekutiv, Flamur Bunjaku, udhëtuan për në Meksikë, ku do të marrin pjesë në Kongresin e FIFA-s, i cili mbahet më 12 e 13 maj, e ku do të shqyrtohet edhe kërkesa e FFK-së për pranim në FIFA.