vokrri-salihu1Sot më 24 shkurt kryetari i FFK-së, Fadil Vokrri dhe sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu kanë udhëtuar për në Cyrih të Zvicrës ku do të marrin pjesë në punimet e Kongresit të jashtëzakonshëm të UEFA-s që mbahet më 25 shkurt dhe atë të FIFA-s që mbahet më 26 shkurt.