18 dhjetor, 2020 – Këtë fundjavë do të zhvillohen dy ndeshjet e mbetura të Superligës, ku ballafaqohen Ballkani-Gjilani dhe Prishtina – Drita. Me këto dy ndeshje do të përmbyllet stinori vjeshtor i garave.

E shtunë, ora 12:30
Suharekë: Ballkani – Gjilani; gjyqtarë: Genc Nuza, Granit Hyseni, Elvis Bica, Dardan Çaka; Vëzhgues i gjyqtarëve: Mustafa Domi; Delegat: Ahmet Turku.

E diel, ora 13:30
Prishtinë: Prishtina – Drita; gjyqtarë: Selim Isufi, Besnik Morina, Elvis Bicaj, Erdall Zasella; Vëzhgues i gjyqtarëve: Afrim Haliti; Delegat: Skender Jashari.