[su_document url=”http://federata.bega07.com/wp-content/uploads/2017/10/Superlige_Java-12.pdf” width=”980″ height=”960″]
Kliko këtu për t’u shfaqur orari dhe zyrtarët e ndeshjeve të Vala Superligës
[su_document url=”http://federata.bega07.com/wp-content/uploads/2017/10/Liga-1_Java-12.pdf” width=”980″ height=”960″]
Kliko këtu për t’u shfaqur orari dhe zyrtarët e ndeshjeve të Ligës së Parë